Voorzieningen op de camping

Informatie over onze faciliteiten

Een greep uit de voorzieningen van Camping 't Hoekje. De camping beschikt over nieuwe moderne toilet- en wasgebouwen. Uw dagelijkse boodschappen kunt u doen in de goed gesorteerde supermarkt die op het terrein aanwezig is. De Zeeuwse camping beschikt over gratis WiFi. Let op honden zijn op het terrein niet toegestaan.

Sanitair op de camping

De camping beschikt over nieuwe moderne toilet- en wasgebouwen.

Het nieuwe verwarmde hoofdgebouw uit 2015 is voorzien van luxe douches, familiedouches, kindersanitair, seniorentoilet en (af)wastafels, afstort chemisch toilet en een verzorgingsplaats voor campers. Een wasmachine, een grote wasdroger staan ook tot uw beschikking. Ook geschikt voor minder validen.

Vanaf 2014 is een extra sanitair unit op de speelweide met toiletten, (af) wastafels en stortplaats chemisch toilet!

De campingwinkel

Uw dagelijkse boodschappen kunt u doen in de goed gesorteerde supermarkt die op het terrein van de camping aanwezig is. Bovendien heeft de supermarkt op de camping dagelijks heerlijk verse broodjes.

Camping speeltuin

Dat Camping ’t Hoekje kindvriendelijk is, bewijst de vrolijke speelplaats met vernieuwde speeltoestellen. In het hoogseizoen worden voor de kinderen diverse activiteiten georganiseerd door het animatieteam.

Fietsverhuur op Camping 't Hoekje

De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie fietstochten. Op de camping worden degelijke fietsen met 7 versnellingen verhuurd. Verhuur is mogelijk per dag of per week.

Parkeren op de camping

Per plaats mag er op het terrein van de camping 1 auto worden geparkeerd. Bezoekers en 2e auto’s dient men, tegen betaling, te parkeren op ons nieuw aangelegde parkeerterrein aan het begin van de Joossesweg.