Camping 't Hoekje in Westkapelle

Een camping op het prachtige Walcheren

Update 08/05/2020 – Corona COVID-19 virus


vrijdag, 8 mei 2020 om 19:32:32 – Veiligheidsregio Zeeland wil meer toerisme toestaan in verantwoorde stappen

Met ingang van zaterdag 9 mei zijn alle individuele sanitaire voorzieningen weer toegestaan (zoals een chemisch toilet).

Dit houdt in dat als u een kampeermiddel heeft met een eigen chemisch toilet u weer mag komen.

Echter het toiletgebouw met alle voorzieningen is en blijft gesloten tot 1 juli.

U kunt dus alleen water halen bij de watertappunten op de camping en uw chemisch toilet legen bij de daarvoor bestemde stortplaats.

Voor meer informatie over de nieuwe update: www.zeelandveilig.nl/coronavirus

Verder zijn natuurlijk ook de landelijke maatregelen van toepassing:https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/05/06/vermijd-drukte-houd-15-meter-afstand

Er is nog een beperkte beschikbaarheid in de chalets en zomerhuisjes. Als u interesse heeft, vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Let op het houden van 1,5 m. afstand houden blijft verplicht!

We kijken er erg naar uit jullie weer te kunnen ontvangen!

 

Lekker luieren in de zon, urenlange strandwandelingen maken, vissen, zwemmen, windsurfen en écht frisse lucht. Een camping zó dicht gelegen bij de duinen en het Zeeuwse strand, dat moet wel genieten zijn. Op de goed onderhouden terreinen van Camping 't Hoekje kunt u comfortabel kamperen. Een gedeelte van het terrein op de camping wordt bezet door stacaravans. Tevens zijn er enkele zomerhuisjes en chalets te huur.

Ontdek de camping

Citaten

Lees wat bezoekers te vertellen hebben

De omgeving van Camping 't Hoekje

Op loopafstand van de Zeeuwse duinen en het strand

Zoveel mensen zoveel wensen, maar de omgeving van de camping heeft veel te bieden. De Walcherse dorpjes kennen bijvoorbeeld veel leuke attracties. Ook de knusse winkelstad Middelbug, het oude stadje Veere, de Vlissingse boulevard of de indrukwekkende Oosterscheldekering zijn zeker een bezoekje waard. En vanuit Zeeland staat u zo in het monumentale Brugge of Antwerpen.

Ontdek de omgeving